Naše podjetje

Naša ekipa

Večkrat smo vam pripovedovali zgodbe o slavnih podjetjih s področja lovskega orožja in optike. O nastanku našega podjetja – Puškarstvo Vute – nismo še nikoli pisali.

Zgodba se je začela leta 1995, ko se je Jernej Vute pričel učiti puškarskega poklica v priznanih puškarskih Borovljah. Nato se je v rodni Sloveniji zaposlil pri znanem puškarju na Koroškem .

Leta 2011 se je odločil za samostojno podjetniško pot – nastalo je Puškarstvo Vute.

Gre za družinsko podjetje, saj je Jernej prvotno delal z ženo Urško, ki je vzela pod okrilje administrativno delo ter finance, kar vodi še danes.

Leta 2014 se je družinski ekipi pridružil Alen. Vsi ga dobro poznate, ne samo kot obraz iz stories, ampak predvsem zato, ker nastopa kot podpora strankam in zna rešiti vsako vaše vprašanje.

Par let nazaj se je ekipi pridružila Lara, očarljivega videza in iniciativnega karakterja. Lara je desna roka Urške in Alena, se pravi, pomaga pri administrativnem delu in pokriva področje nabave.

Lani je del ekipe postal tudi Duško, športni strelec z izjemnim smislom za humor. Duško je vedno prvi, ki vas sprejme v trgovini, saj je naš glavni prodajalec.

Letos se je kolektivu pridružila še Diana, Rusinja z ustvarjalnim mišjlenjem in velikim veseljem do narave ter lova. Diana za vas pripravlja objave, novice ter opravlja ostala dela s področja marketinga.

Stisni ❤, če ti je všeč naša zgodba in naša vesela ekipa!

Lep pozdrav in dober pogled vam želimo,
Jernej, Urška, Alen, Lara, Duško, Diana.

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja