Telefon: +386 (0)59 108 495
Naročila nad 100€ Brezplačna dostava
Close
Kremplova ulica 2, 2000, Maribor
+386 (0)59 108 495 info@lovskaoprema.si
Odpiralni čas: Pon - Pet 8.00 - 16.00

NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI lovskaoprema.si

Kupci iz Slovenije lahko izbrane izdelke plačate na naslednje načine:

  • plačilo po povzetju: ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo po elektronski pošti poslali potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavni službi ob prejemu naročenih izdelkov.  Za kupce iz tujine ni možen nakup s plačilom po povzetju.
  • predhodno nakazilo na transakcijski račun: če ste izbrali plačilo na transakcijski račun, boste ob potrditvi naročila prejeli tudi podatke za nakazilo kupnine na TRR. Vaše naročilo bomo obdelali naslednji dan po prejemu plačila na naš TRR.
  • plačilo preko sistema PayPal: priljubljen sistem za varno plačevanje pri spletnih nakupih. Potrebna je registracija v sistemu PayPal in ko ste enkrat registrirani lahko preko tega sistema izvršujete plačila
  • plačilo s kreditno kartico: sistem je še v izdelavi in takoj ko bo mogoče vam bomo ponudili tudi plačilo s kreditno kartico. Do takrat pa lahko koristite možnosti plačila s kartico preko sistema PayPal

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last PUŠKARSTVO VUTE, Jernej Vute s.p.

PAKIRANJE IN DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Cene so izražene v evrih. Prodajalec pošiljki priloži račun (predračun), ko je pošiljka plačana, pošlje kupcu še račun. Strošek pakiranja in dostave znaša 4,90€, razen v primeru nakupa nad 100€, ko ta strošek krijemo mi.