Telefon: +386 (0)59 108 495
Naročila nad 100€ Brezplačna dostava
Close
Kremplova ulica 2, 2000, Maribor
+386 (0)59 108 495 info@lovskaoprema.si
Odpiralni čas: Pon - Pet 8.00 - 16.00

NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI lovskaoprema.si

Kupci iz Slovenije lahko izbrane izdelke plačate na naslednje načine:

  • plačilo po povzetju: ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju, vam bomo po elektronski pošti poslali potrdilo o prejemu naročila, nato sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavni službi ob prejemu naročenih izdelkov.  Za kupce iz tujine ni možen nakup s plačilom po povzetju.
  • predhodno nakazilo na transakcijski račun: če ste izbrali plačilo na transakcijski račun, boste ob potrditvi naročila prejeli tudi podatke za nakazilo kupnine na TRR. Vaše naročilo bomo obdelali naslednji dan po prejemu plačila.
  • plačilo preko sistema PayPal: priljubljen sistem za varno plačevanje pri spletnih nakupih. Potrebna je registracija v sistemu PayPal, ko ste enkrat registrirani, lahko preko tega sistema izvršujete plačila.

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last PUŠKARSTVA VUTE, VUTE d.o.o. 

PAKIRANJE IN DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Cene so izražene v evrih. Prodajalec pošiljki priloži račun (predračun), ko je pošiljka plačana, pošlje kupcu še račun. Strošek pakiranja in dostave znaša 4,90€, razen v primeru nakupa nad 100€, takrat strošek krijemo mi.