Lovska oprema | Orožje, Naše podjetje

Pomoč slovenskih puškarjev: SKUPAJ ZA OBNOVO PO POPLAVAH


Spoštovani lovski in strelski prijatelji, dragi ljubitelji narave!

V teh težkih časih, ki so prizadeli našo prelepo Slovenijo, se puškarji združujemo in ponujamo pomoč tistim, ki so bili prizadeti zaradi nedavnih poplav. Kot enotna skupnost se želimo združiti in pomagati pri obnovi ter olajšati breme, ki ga nosite in ki ga bo prinesla obnova katastrofe.

Razumevajoč, da je ohranjanje in obnova orožja pomembna, smo pripravljeni ponuditi BREZPLAČNO čiščenje orožja tistim, ki so utrpeli škodo zaradi poplav. Da bi se izognili nadaljnjim težavam, je ključno, da se orožje čim prej razstavi in očisti. S svojim strokovnim znanjem in predanostjo želimo olajšati proces obnove in prispevati k ponovni vzpostavitvi normalnih pogojev za vse prizadete.

 V teh kritičnih časih se zavedamo, kako pomembno je povezovanje in solidarnost med nami. Skupaj bomo pomagali obnoviti, podpreti in okrepiti našo skupnost.

Puškarji, ki s srcem prispevamo k tej plemeniti akciji, Vas vabimo, da se obrnete na nas in izkoristite našo ponudbo. Skupaj bomo stopili korak bliže k obnovi in ustvarili boljši jutri za vse.

Če potrebujete pomoč, se prosim obrnite na nas!

Z najlepšimi željami in upanjem na boljši jutri Vas lepo pozdravljamo in pričakujemo odprtih rok,

Puškarstvo Vute, Jernej Vute, Vute d.o.o.
Naslov: Kremplova ulica 2, 2000 Maribor
Telefon: 070 666 429
Email: info@lovskaoprema.si

Več o tem si preberite na uradni spletni strani Lovske zveze Slovenije TUKAJ.

Related Posts