Uncategorized

Duško s puško BERETTA BRX1

O Beretti smo nekoč že pripovedovali, in sicer o tem, kakšno osupljivo zgodovino in dosežke ima to italjansko podjetje.

Lani je Beretta udarno vstopila v svet lovskih pušk, seveda nas to ni niti malo presenetilo. Danes vam bo Duško predstavil eno najbolj iskanih lovskih repetirnih pušk zadnjega leta – Beretto BRX1, ki jo imamo na zalogi!

Beretta BRX1 zagotavlja največjo hitrost, natančnost, varnost ter enostavno in mehko rokovanje, tako v fazi pripravljanja na strel kot samega streljanja. Podrobnosti sledijo v nadaljevanju …

🥊Hitrost: zahvaljujoč premovlečnemu sistemu repetiranja, popolni ergonomiji ter uravnoteženosti, se puška prilagaja/ugaja vašim instinktivnim gibom ob strelu in tako omogoča hitrejše streljanje. Prav tako puška nudi 3 možnosti nastavitve teže proženja sprožilca, spremembo kalibra s hitro menjavo cevi ter možnost izbire levega zaklepa z izmetom praznih tulcev na levo, da je udobna tudi za levičarje.

🍎Natančnost: Koncentrična cev in komora sta hladno kovani iz enega kosa vrhunskega jekla. Posebna geometrija ležišča zagotavlja pravilen položaj cevi cel čas, kar omogoča vsaj 3 zaporedne strele z odstopanjem do 1 MOA.

🧲Zanesljivost: tukaj je v ospredju predvsem zaklep vojaškega standarda, ki je preizkušen v najzahtevnejših pogojih. Zaklep ima vrtljivo ročico in se zapira s pomočjo 8 bradavic pri standardnih kalibrih ter 16 bradavic pri magnum kalibrih. Puška ima tristopenjsko varovalko.

BRX1 je primerna za različne vrste lova: od lova na preži in stojišču do lova na daljše razdalje na gorskem zahtevnem terenu.

Ali ste pripravljeni postati lastnik te vroče italijanske lepotice? 🫦

Trenutno je na zalogi Beretta BRX1 v kalibru 300 Win Mag!

Cena: 1649 €.

Tehnične podrobnosti najdete tukaj.

PS: prva izvedba Berette BRX1 se je soočala z določenimi tehničnimi težavami, ki jih je do danes podjetje uspešno odpravilo.

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja