Lovska oprema | Optika, Naše podjetje, Optika, Strokovno usposabljanje

Swarovski Skills Camp, 9. – 11. maj 2023, Italija

Mednarodno priznano podjetje Swarovski Optik občasno za svoje poslovne partnerje organizira dogodek, imenovan Dealer Skills Camp. Po slovensko Kamp veščin je namenjen druženju, izpopolnjevanju znanja, ter praktičnemu preizkušanju optike, ki so trenutni vrhunec razvoja. Med drugim Swarovski dS, Swarovski tM35, Swarovski EL Range TA, Swarovski ATC in STC, Kahles K525i, Kahles Helia TI 18+ in Kahles 35+. Je predstavitveni oder za visokokakovostna podjetja v industriji optike in opreme in vabilu se je odzval tudi naš Alen.

Kamp se je odvijal med 9. in 11. majem 2023 v Italiji. Prostranost pokrajine je idealna za uporabo in preizkušanje daljnogledov in teleskopov, temu prilagojena ustrezna opazovalna infrastruktura pa je nepogrešljiv element za praktično preizkušanje. Kakovostne optične naprave velikega dosega ne omogočajo le neverjetnih odkritij, temveč tudi izostrijo občutek za lepoto narave, ki jo je vredno varovati.

Več o Swarovski optiki si preberite TUKAJ.

Več o Kahles optiki si preberite TUKAJ.

Udobno ugnezdena kamnita hiška, grajena v tradicionalnem slogu, kateri so nadeli ime La Casellacce, se nahaja na vrhu hriba v italijanski regiji Emilia Romagna ter se ponaša s čudovitim razgledom na okoliško pokrajino. Tradicionalna kmečka hiša ne ponuja le čudovite panoramske terase in restavracije, ampak tudi razstavni prostor z bivalnim delom, strelišče in pisarniške prostore. Je del pilotnega projekta s tako imenovanimi Campex lokacijami na idiličnih točkah sveta, pri čemer želi podjetje Swarovski Optik pokazati celotni prodajni program, obenem pa obiskovalcem ponuditi popolno izkušnjo oddiha v naravi na način, ki sledi njihovemu življenjskemu slogu.

Swarovski Skills Camp

Lokacija ponuja veliko prostora za klepet, sprostitev in spoznavanje enako mislečih ljudi. Ne glede na to, ali sedite ob pijači v restavraciji ali izmenjujete ideje v razstavnem salonu, vas prostor in okolje vabita, da se počutite kot doma.

O podjetju Swarovski Optik

Od svoje ustanovitve leta 1949 podjetje slavi visoko kakovostno zavedanje kot pomemben steber svoje korporativne filozofije. Ekipa je bila skozi vsa leta delovanja in razvoja zavezana k optimizaciji kakovosti svojih izdelkov in prav zaradi tega so danes med vodilnimi podjetji na področju optike.

‘Nenehno izboljševanje dobrega’ je njihov moto že od prvega dne. To v praksi pomeni zmeraj preseči pričakovanja strank ter jih vedno znova presenetiti – z natančnostjo izdelkov, z inovativno tehnologijo in s celovito storitvijo.

Wilhelm Swarovski, ustanovitelj podjetja, je naravo videl kot zatočišče, vir navdiha in poligon za nove izdelke. Ves čas skrbeti za najvišjo kakovost pomeni vedno znova presenetiti stranke podjetja, preseči njihova pričakovanja s čudovitimi izdelki, natančnim inženiringom in pozornostjo do podrobnosti. To zahteva skladno splošno kombinacijo videza, funkcionalnosti, ergonomije, dizajna in storitev.

Verjamejo v to, kar jih je delalo močne toliko let: vizija, vrednote, namen ter ljudje v njihovem podjetju in seveda dolgoročni odnosi s poslovnimi partnerji.

Več o podjetju Swarovski Optik in njihovem delovanju in izdelkih si preberite na njihovi spletni strani TUKAJ.