Lov

Antonio Zoli: zgodba o uspehu

Zgodovina puškarske družine Zoli sega v 15. stoletje, ko je Giovanni Zoli začel izdelovati zaklepe za orožje in kasneje različne vrste orožja v celoti. To znano italijansko puškarstvo se je oblikovalo v pravo podjetje po drugi svetovni vojni.

Ustanovil ga je potomec Giovannija – Antonio, zato se tudi podjetje imenuje po njem. Podjetje Zoli je postalo svetovno priznano s pričetkom proizvodnje svojih pušk z mehanizmom Hammer (modela AVI and Santa Barbara), z mehanizmom Anson Deeley (modeli Ariete, Empire in Silver Fox) in z mehanizmom Holland & Holland (model Vulcano v treh verzijah – Standard, Record in Record ELM).

Antonio Zoli je tudi prvo italijansko podjetje, ki je začelo s prodajo kombiniranih pušk. Kasneje so pričeli prodajati repetirke in drillinge. Podjetje je vse bolj raslo in se širilo. Skrivnost uspeha podjetja Zoli je v tem, da gredo v korak s časom. Prilagajajo se trendom, upoštevajo preference strank, spreminjajo modele, da bolj ustrezajo zahtevam različnih strelcev in lovcev. Danes je Antonio Zoli nedvomno med prvimi najbolj znanimi in zaupanja vrednimi italijanskimi znamkami orožja.

Eno od pušk Antonio Zoli imamo tudi v naši trgovini, in sicer model Hubertus, kombinirana puška v kalibrih 12/70 in 9,3x74R . Puška ima ročno napenjanje, kar znatno zviša ceno orožja, le ta je 2599 €. Dobra novica za vas pa je ta, da je cena znižana na 1499 € .

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja