Telefon: +386 (0)59 108 495
Naročila nad 100€ Brezplačna dostava
Close
Kremplova ulica 2, 2000, Maribor
+386 (0)59 108 495 info@lovskaoprema.si
Odpiralni čas: Pon - Pet 8.00 - 16.00

V Puškarstvu Vute se trudimo, da bi ob nakupu dobili le preverjeno in zanesljivo. Zato imamo na voljo tudi določeno orožje, ki ga lahko preizkusite na terenu. Trenutno vam omogočamo test dolgocevnega orožja različnih proizvajalcev. Nekateri kosi orožja imajo nameščeno optiko, tako da skupaj z orožjem testirate tudi optiko.

Zaenkrat je možen test enega kosa orožja naenkrat. Optika na orožju je takšna kot je in je ni mogoče menjavati. Če želite orožje preizkusiti se nam prijavite preko spodnjega obrazca in skupaj se bomo določili termin.

Kako poteka test dolgocevnega orožja

Preko spodnjega obrazca oddate povpraševanje za željen termin, v katerem bi radi testirali orožje. To je le okviren podatek, termin se lahko določi tudi drugače, v kolikor se obe stranki strinjata. Z navedenimi podatki bomo pripravili pogodbo o posoji orožja. V kolikor orožje za željen termin ne bo na voljo se za test dogovorimo individualno. Ko je termin določen in so papirji pripravljeni vas obvestimo in orožje lahko osebno prevzamete v naši poslovalnici. Orožje lahko uporabljate poljubno v skladu z omejitvami in zakoni, ki so za uporabo orožja predpisani. Orožje se lahko uporablja le na območju Republike Slovenije. Po preteku termina orožje vrnete v našo poslovalnico, v takšnem stanju, v kakršnem ste ga prevzeli.

Izbrano orožje lahko prevzamete le osebno v naši poslovalnici na naslovu Kremplova ulica 2, 2000 Maribor. Pogoj za testiranje je orožni list, ki ima že vpisano kategorijo in vrsto za izbrano orožje. Orožni list imejte s seboj na dan ko prevzamete orožje. V nasprotnem primeru test ni mogoč

Obrazec za prijavo za test dolgocevnega orožja

Podatki zbrani preko tega obrazca se zbirajo izključno za potrebe izpolnitve potrebnih papirjev za posojo orožja. Da bi se izognili težavam pri izpolnitvi papirjev, vas naprošamo, da navedete točne podatke. Če izbran termin slučajno ni na voljo, se za test dogovorimo individualno. Vse podatke bomo skupaj še enkrat preverili na dan prevzema.

Trenutno je mogoče testirati naslednje orožje:

Blaser R8 Professional Success, 308Win

optika: Swarovski Z8i 2.3-18×56 P

(kategorija: C1, vrsta: RP z risano cevjo)

Anschutz 64 MPR kal. 22LR

optika: Delta Optical Titanium 6-24×42 AO

(kategorija: C1, vrsta: RP z risano cevjo)

Steyr Mannlicher CL II SX, 308Win

optika: Kahles Helia 3 3-9×42 4A

(kategorija: C1, vrsta: RP z risano cevjo)

Blaser F16 Sporting, 12/76

(kategorija: D1, vrsta: puška z gladko cevjo)

Zračna puška Anschutz 9015 Club, 4,5mm

optični pripomoček: diopter set

(pogoj: polnoletnost)

Anschutz 9015 Club
Zračna puška Anschutz 9015 One, 4,5mm

optični pripomoček: diopter set

(pogoj: polnoletnost)

Anschutz 9015 One