Splošni pogoji spletne trgovine lovskaoprema.si so naslednji:

Vsebina spletnih strani lovskaoprema.si je last podjetja VUTE d.o.o. , Kremplova ulica 2, 2000 Maribor, Slovenija (v nadaljevanju PUŠKARSTVO VUTE, Vute d.o.o. ). Z uporabo spletnih strani lovskaoprema.si uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. VUTE d.o.o. in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini.

Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo.

Spletna prodajalna deluje 24 ur na dan in vse dni v tednu.

VUTE d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh lovskaoprema.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

Podatki o izdelkih, pogojih poslovanja, spletne aplikacije in ostale informacije v spletni trgovini so na voljo le v slovenskem jeziku. Dopuščamo možnost napak pri objavljenih opisih ali cenah izdelkov. Za kakršnekoli informacije lahko pokličete na telefon 059 108 495 ali pišete na elektronski naslov info@lovskaoprema.si Če vam na vprašanje ne bomo mogli ali znali odgovoriti takoj, vam bomo odgovor posredovali v najkrajšem možnem času.

Na spletni strani lovskaoprema.si so navedeni glavni podatki o izdelkih in fotografije le-teh. Čeprav se podjetje trudi zagotoviti natančne fotografije izdelkov, je potrebno na fotografije gledati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Barvni odtenki in videz lahko nekoliko odstopajo od resničnega stanja izdelka. Kupec lahko odda naročilo le preko spletne strani lovskaoprema.si.

Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je sklenjena, ko prodajalec prejme naročilo, kupec pa prejme povratno elektronsko sporočilo o potrditvi naročila. V primeru nedobavljivosti izdelka prodajalec kupca obvesti v najkrajšem možnem času.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

VUTE d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani puskarstvo-vute.si in vanje vključenih vsebin. VUTE d.o.o. si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletnih strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.
VUTE d.o.o. si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na straneh lovskaoprema.si glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovini lovskaoprema.si, ima pravico do vračila ali reklamacije (glej točko 6.).

OMEJENA PRAVICA UPORABE

Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani lovskaoprema.si uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja VUTE d.o.o. prepovedana.

REGISTRACIJA UPORABNIKOV

V spletni trgovini lovskaoprema.si se lahko prijavite kot registriran uporabnik. Vsebine spletne trgovine so dostopne tudi anonimnim uporabnikom. Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oz. od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na straneh lovskaoprema.si.

ZAŠČITA ZASEBNOSTI

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh lovskaoprema.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo podjetje VUTE d.o.o. varovalo ter preprečevalo njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

GDPR- Varovanje osebnih podatkov

Kaj zbiramo in shranjujemo

Med obiskom naše strani zbiramo podatke:

 • O izdelkih, ki ste si jih ogledali: uporabili bomo, npr. da vam prikažemo izdelke, ki ste si jih nedavno ogledali
 • O lokaciji, IP naslovu in tipu brskalnika: uporabili bomo za predvidevanje davka in dostave
 • O naslovu dostave: vprašali vas bomo, da vnesete naslov, da lahko npr. predvidimo dostavo preden oddate naročilo in vam nato pošljemo ponudbo!

Piškotke uporabljamo tudi za sledenje vsebine košarice med brskanjem po naši spletni strani

Ko kupujete pri nas, vas bomo prosili, da podate informacije, vključno z imenom in priimkom, naslovom plačnika, naslovom za dostavo, e-pošto, telefonsko številko. V primeru plačila s kartico uporabljamo storitve PayPal, ki od vas zahteva še podatke o kreditni kartici.

Podatke bomo uporabili:

 • Za morebitne reklamacije ali pritožbe
 • Procesiranje plačil in preprečevanje zlorabe
 • Za ustvarjanje uporabniškega računa za uporabo naše trgovine
 • Da lahko izvajamo naše zakonske obveze, kot je obračunavanje davka.
 • Da vam prilagodimo ponudbo naše trgovine
 • Da vam lahko pošljemo marketinška sporočila, v kolikor ste se odločili in označili da jih želite

Če odprete uporabniški račun bomo od vas želeli vaše ime in priimek, naslov, e-mail naslov, telefonsko številko. Ti podatki se bodo uporabljali za vaše prihodnje nakupe.

Hranili bomo tudi komentarje in mnenja, ki ste jih oddali na naši spletni strani.

Na spletni strani uporabljamo obrazec, v katerega se lahko vpisujejo osebni podatki. Namenjen je obiskovalcem naše spletne strani, če nam želijo poslati povpraševanje ali kakšno drugo sporočilo. Podatki, ki jih obiskovalec vpiše v obrazec, se pošljejo na e-naslov info@lovskaoprema.si in se shranijo v podatkovno bazo spletne strani.

Kdo v naši ekipi ima dostop

Do zbranih osebnih podatkov imajo v naši ekipi dostop administrator spletne strani, člani za pomoč pri naročilih, vračilu in podpori uporabnikom.

Kaj delimo z ostalimi

Podatke kot so ime in priimek, naslov, telefonska številka delimo le s službami, ki so odgovorne za dostavo naročenega blaga. Z ostalimi tretjmi osebami podatkov ne delimo.

Plačila

V spletni trgovini sprejemamo plačila po povzetju, po predračunu, PayPal ali s kreditno kartico. Za plačilo s kreditno kartico uporabljamo storitve PayPal in smo vezani na njihovo politiko o poslovanju. Zato bodo med obdelavo plačil s kartico nekateri vaši podatki poslani storitvi PayPal. Sem spadajo podatki, ki so zahtevani za obdelavo plačila ali podporo plačilom (skupen znesek, podatki o plačniku, podatki o kreditni kartici ).

Oglejte si PayPal Pravilnik o zasebnosti za več podorbnosti.

POSTOPEK NAROČILA OZ. NAKUPA

Na spletni strani lovskaoprema.si je možen nakup izdelkov, predstavljenih v spletni trgovini. Te izdelke lahko kupec posreduje tudi tretji osebi.

Opis tehničnih postopkov za sklenitev pogodbe (navodila se odprejo v novem zavihku)

Nakup streliva in orožja

Pošiljanje streliva in orožja preko dostavne službe je prepovedano in kot tako žal ni možno. Zato je potrebno omenjeno blago osebno prevzeti v trgovini VUTE d.o.o. , Kremplova ulica 2, 2000 Maribor, Slovenija.
Pri nakupu oz. prevzemu streliva mora stranka obvezno pokazati veljavni orožni list ali veljavno nabavno dovoljenje z osebnim dokumentom, pri nakupu oz. prevzemu orožja pa veljavno nabavno dovoljenje z osebnim dokumentom.

Posameznik lahko nabavi toliko kosov orožja oz. streliva določene kategorije, za kolikor ima izdano nabavno dovoljenje s strani upravne enote.

V primeru, da stranka ne more predložiti orožnega lista ali nabavnega dovoljenja, se naročilo oz. nakup prekliče.

Nakup nočnih strelnih daljnogledov je dovoljen samo državnim organom.

Vse izdelke, ki so na zalogi, pošljemo iz našega podjetja v roku 2-5 delovnih dni, šteto od dneva potrditve vašega naročila. Pri izbiri opcije plačila na naš transakcijski račun bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prilivu sredstev na naš transakcijski račun. Dobavni rok prične teči prvi delovni dan po prejemu potrdila o plačilu. Izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije. Stroški dostave paketa so enaki za dostavo po celotni Sloveniji. Strošek dostave je 4,9 eur. Strošek dostave se obračuna k naročilu, kar je zavedeno tudi v košarici in navedeno na računu.

Pošiljko boste prejeli po pošti, vrednost pošiljke skupaj s stroški pošiljanja poravnate ob prevzemu pošiljke. Če vas takrat ne bo doma, vam Pošta Slovenije pusti obvestilo o prispeli pošiljki. Na pošti vas bo pošiljka čakala še 15 dni. Vrednost pošiljke plačate skupaj z stroški poštnine. Stroškov dostave pri vrnitvi ali menjavi izdelkov ne povrnemo. Izdelke iz naše ponudbe dostavljamo prek Pošte Slovenije.

Izdelke, ki niso na zalogi jih lahko naročite vendar je na njih potrebno počakati da pridejo v naše skladišče. Roka dobave vam pri teh izdelkih ne moremo garantirati, saj se čakalne dobe razlikujejo od dobavitelja do dobavitelja. Na rok dobave v tem primeru tudi vpliva zaloga v centralnem skladišču dobavitelja. V kolikor ste naročili tak izdelek je mogoče tudi da ga dobavitelj ne dobavlja več. V tem primeru si pridržujemo pravico, da naročila ne izvedemo. V takšnem primeru se tudi obvezujemo da vas o tem obvestimo.

Darila

Kupec iz Slovenije lahko svoje kupljene artikle nameni tretji osebi kot darilo. Oseba, ki jo kupec želi obdariti, mora imeti naslov dostave v Sloveniji. Podjetje VUTE d.o.o. bo poskrbelo za dostavo darila obdarjencu, kupcu pa bo poslan račun.

PRODAJA V TUJINO

Dostava blaga v tujino je možna, če vrednost naročila presega 100€. Po prejetem plačilu bo blago s priloženim računom odposlano v roku 2 do 5 dni. Kupci iz držav nečlanic EU bodo vrednost kupljenega blaga brez vključenega davka poravnali na podlagi prejetega predračuna. Račun blaga, ki bo priložen pošiljki za kupca v državi izven EU ne bo vseboval davka – DDV. Kupci iz držav, ki niso članice EU, bodo v svoji državi morali poravnati morebitne carinske stroške. Strošek dostave v tujino se zaračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Naročilo v spletni trgovini lovskaoprema.si je oddano, ko uporabnik prejme avtomatsko elektronsko obvestilo. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema. Naročilo bo potrjeno najkasneje v 2 delovnih dneh po oddaji naročila in to z novim e-obvestilom o potrditvi naročila.

Prikaz dobavljivosti izdelkov v košarici je informativnega značaja in se lahko v času do obdelave naročila spremeni. V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. O tem vas bomo obvestili v čim krajšem roku, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni

VUTE d.o.o. bo potrjena naročila na lovskaoprema.si obravnavalo kot nepreklicna. V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno.

VUTE d.o.o. lahko naročilo zavrne, če sumi, da je prišlo do zlorabe spletnih strani lovskaoprema.si. Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji in da je bil nanje izrecno opozorjen.

GARANCIJA

Izdelki, pri katerih je to navedeno imajo vključeno garancijo. Trajanje garancijske dobe je navedeno v opisu izdelka. Za uveljavljanje nas pokličete na telefon 05 910 84 95 ali pišete na elektronski naslov info@lovskaoprema.si. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji navedeni na garancijskem listu, ki je priložen izdelku. Garancijo se uveljavlja s kopijo računa in garancijskim listom. Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

Garancija ne velja v primeru okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanskih poškodb, če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali zaradi okvar nastalih v primeru višje sile.

Če želite dodatne informacije v zvezi z garancijo in pooblaščenimi servisi, se lahko obrnete na info@lovskaoprema.si.

ODGOVORNOST ZA STVARNE NAPAKE

Kupec ima pravico, da napake na kupljenih izdelkih uveljavlja iz naslova stvarne napake ob spoštovanju veljavnega Zakona o varstvu potrošnikov. Kupec lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti podjetje v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Podjetje ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena.

Napaka na izdelku je stvarna:

1. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;

2. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;

3. če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;

4. če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Kupec lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti podjetje v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Podjetje ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena. Kupec, ki pravilno obvesti ponudnika o napaki, ima pravico od ponudnika zahtevati po lastni izbiri: odpravo napake, vračilo plačanega zneska v sorazmerju z napako, zamenjavo blaga ali vračilo plačanega zneska.

Kupec mora ponudnika obvestiti o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te in predložitvijo kopije računa, na lastne stroške in v zakonsko določenem roku. Kupec mora ponudniku omogočiti pregled izdelka.

VRAČILO BLAGA IN REKLAMACIJE

PREKLIC NAROČILA

Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) ima potrošnik pravico, da v 14-ih dneh od prevzema izdelka podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Sporočilo je pravočasno in veljavno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila izdelka. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 14 dneh od sporočila o odstopu. Tudi če v roku 14 dni od prejema pošiljke izdelek vrne se to šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Izdelek mora biti nerabljen, nepoškodovan, v nespremenjeni količini, v originalni embalaži in z veljavnim računom. V primeru vračila vas prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite na e-naslov info@lovskaoprema.si.

Obrazec za vračilo blaga in odstop od pogodbe (obrazec se odpre v novem zavihku)

Svoj zahtevek za vrnitev izdelka pošljite na naslov: VUTE d.o.o. , Kremplova ulica 2, 2000 Maribor, Slovenija. Kupnino vam bomo povrnili najkasneje v 8 dneh, po prejemu vrnjenega blaga, prek poštne nakaznice ali na vaš bančni račun, ki ga morate navesti v svojem zahtevku. Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov pokličite na telefonsko številko 05 910 84 95.

Možnost vračila ne velja:
– za blago, ki je izdelano po natančnih navodilih kupca in prilagojeno njegovim osebnim potrebam,
– za programsko opremo, avdio in video nosilce, če je kupec odprl varnostni pečat,
– za digitalno vsebino, ki se ne dostavi na otipljivem nosilcu podatkov, če se je opravljanje storitve začelo na podlagi kupčevega izrecnega predhodnega soglasja.

REKLAMACIJE

Kupec sporoči reklamacijo na e-naslov info@lovskaoprema.si. Kupec izpolni obrazec za vračilo/reklamacijo, ki ga prejme po e-pošti, in ga izpolnjenega priloži blagu. Prav tako priloži originalni račun. Podjetje VUTE d.o.o. bo v petih delovnih dneh po pisnem sporočilu kupca potrdila prejem reklamacije in mu sporočila, kako bo potekal postopek obravnave reklamacije.

Kupec lahko izdelek reklamira, če izdelek nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, napačne barve, količine ali pa če izdelek kakor koli odstopa od kupčevega naročila.

Kupec lahko izdelek reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben izdelek, njegovo popravilo ali vračilo kupnine. V slednjem primeru si prodajalec pridržuje pravico, da za čas, ko je kupec blago uporabljal, obračuna najemnino po veljavnem ceniku, vendar največ v znesku, za kolikor se je, v času uporabe, izdelku zmanjšala tržna vrednost.

Če se izdelek po pranju prekomerno skrči, pušča barvo, se obarva ali kako drugače deformira ga sprejmemo, napišemo reklamacijski zapisnik in ga pošljemo na analizo. Če strokovne osebe ugotovijo napako zaradi nepravilnega vzdrževanja (npr. pranje pri previsoki temperaturi) stroške analize plača kupec po veljavnem ceniku, če pa je napaka v blagu, plača stroške analize prodajalec.

Prodajalec ne odgovarja za nastalo škodo, zaradi nepravilnega vzdrževanja.

Kupec lahko izdelek v reklamacijo vrne po pošti. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

V primeru upravičene reklamacije ima kupec možnost izdelek zamenjati za enakega ali podobnega, ga zamenjati za katerega drugega iz ponudbe ali se odločiti, da mu kupnino izplačamo in jo nakažemo na njegov bančni račun.

V primeru neupravičene reklamacije, kupcu vrnemo izdelek in mu zaračunamo stroške vračila. Neprevzeti izdelki in neupravičene reklamacije ne ustavijo obveznosti kupca do plačila terjatev.

REKLAMACIJE IZDELKOV, POŠKODOVANIH MED PREVOZOM

Tovrstne reklamacije upoštevamo v roku 3 dni po prevzemu pošiljke. Kasnejših reklamacij žal ne upoštevamo. V primeru, da že ob prevzemu na pošiljki opazite znake poškodb, vas prosimo, da pošiljko zavrnete, od poštnega uslužbenca pa zahtevate sestavo reklamacijskega zapisnika o poškodovani pošiljki. Le tako vam bomo lahko kar najhitreje poslali nov izdelek in upoštevali reklamacijo.

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. V primeru težav se lahko kupec s ponudnikom poveže telefonsko na telefon 05 910 84 95 ali po elektronski pošti info@lovskaoprema.si. Ponudnik bo v roku 3 delovnih dneh potrdil, da je prijel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Ponudnik ne priznava nobenega od izvajalcev izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga kupec lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Povezava do platforme za spletno reševanje potrošniških sporov

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

CENE

Vse cene so v evrih (EUR) in so vezane na državo Slovenijo. Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila. Pri vsakem nakupu v spletni trgovini lovskaoprema.si je že obračunan spletni popust. Roki veljavnosti morebitnih akcijskih ponudb v spletni trgovini so navedeni v spletni trgovini lovskaoprema.si. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini lovskaoprema.si.

NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI lovskaoprema.si

Kupci iz Slovenije lahko izbrane izdelke plačate na naslednje načine:

 • plačilo po povzetju: ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo po elektronski pošti poslali potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavni službi ob prejemu naročenih izdelkov. Ta storitev stane dodatnih 1,90 € v breme kupca. Za kupce iz tujine ni možen nakup s plačilom po povzetju.
 • predhodno nakazilo na transakcijski račun: če ste izbrali plačilo na transakcijski račun, boste ob potrditvi naročila prejeli tudi podatke za nakazilo kupnine na TRR. Vaše naročilo bomo obdelali naslednji dan po prejemu plačila na naš TRR.
 • plačilo preko sistema PayPal: priljubljen sistem za varno plačevanje pri spletnih nakupih. Potrebna je registracija v sistemu PayPal in ko ste enkrat registrirani lahko preko tega sistema izvršujete plačila
 • plačilo s kreditno kartico: sistem je še v izdelavi in takoj ko bo mogoče vam bomo ponudili tudi plačilo s kreditno kartico. Do takrat pa lahko koristite možnosti plačila s kartico preko sistema PayPal

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last PUŠKARSTVO VUTE, VUTE d.o.o.

PAKIRANJE IN DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Cene so izražene v evrih. Prodajalec pošiljki priloži račun (predračun), ko je pošiljka plačana, pošlje kupcu še račun. Znesek pakiranja in dostave je 5,90 € razen v primeru nakupa nad 100€, ko stroške poštnine krijemo mi.

DOBAVNI ROK

Rok dobave blaga iz zaloge je za pošiljke namenjene v Slovenijo 2-5 delovnih dni po potrditvi naročila. Za pošiljke namenjene v tujino se temu roku prišteje še običajen čas poštne dostave v tujino in carinjenja paketa, na kar VUTE d.o.o. nima vpliva in za to ne sprejema tovrstne odgovornosti.

NAKUPNA POGODBA

Nakupno pogodbo hranimo na sedežu podjetja in jo lahko prejmete na pisno zahtevo. Svojo zahtevo sporočite na naslov: VUTE d.o.o. , Kremplova ulica 2, 2000 Maribor, Slovenija s pripisom Nakupna pogodba. Nakupna pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku.