Telefon: +386 (0)59 108 495
Naročila nad 100€ Brezplačna dostava
Close
Kremplova ulica 2, 2000, Maribor
+386 (0)59 108 495 info@lovskaoprema.si
Odpiralni čas: Pon - Pet 8.00 - 16.00

Dvocevna puška za samoobrambo Umarex T4E HDS 68

195,95

Dvocevna puška za samoobrambo Umarex T4E HDS 68 je narejena z mislijo na vašo varnost. Izdelek je mišljen kot pripomoček za pomoč pri samoobrambi,  takrat ko bi vam nepridipravi želeli storiti kaj slabega. Ob enem pa ne povzroči poškodb, ki bi bile smrtne. Po drugi strani pa je dovolj močan da nepridiprav začuti da ni zaželen. Izstrelki so v obliki gumijastih kroglic. Sistem deluje s pomočjo ampule CO2. Ampulo s CO2 vstavite tako da odvijete navoj na ročaju in vstavite ampulo. Potem s jo pomočjo navoja zategnete v notranjost ročaja. Nato z vzvodom na kopiščku odprete cevi in napolnite nabojnik. Ko zategnete spodnji navoj in so kroglice v nabojniku je puška en korak pred aktiviranjem. Sistem dokončno aktivirate z močnejšim pritiskom (udarcem) po dnu, da prebijete zaprto ampulo in takrat je puška dejansko pripravljena na strel.  Pred udarcem je ampula zaprta in plin ne bo izhajal. Zato lahko puško s polnim nabojnikom in vstavljeno ampulo pospravite nekam na varno, kjer bo počakala pripravljena na uporabo. Na puški je tudi indikator, ki nam pokaže kadar je sistem aktiviran in pod pritiskom. V nabojnik gresta 2 kroglici kalibra .68. Na spodnji strani je picatinny letev za razne dodatke, ki bi jih želeli imeti. Na voljo sta dve izbiri moči in sicer puška z 7,5J in 16J energije.

Za puško ni potrebno imeti dovoljenja za nabavo, dovolj je le osebna izkaznica, s katero dokažete, da ste starejši od 18 let.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Številka produkta: 12594

Opis

Dvocevna puška za samoobrambo Umarex T4E HDS 68

Dvocevna puška za samoobrambo Umarex T4E HDS 68 je narejena z mislijo na vašo varnost. Izdelek je mišljen kot pripomoček za pomoč pri samoobrambi,  takrat ko bi vam nepridipravi želeli storiti kaj slabega. Ob enem pa ne povzroči poškodb, ki bi bile smrtne. Po drugi strani pa je dovolj močan da nepridiprav začuti da ni zaželen. Izstrelki so v obliki gumijastih kroglic. Sistem deluje s pomočjo ampule CO2. Ampulo s CO2 vstavite tako da odvijete navoj na ročaju in vstavite ampulo. Potem s jo pomočjo navoja zategnete v notranjost ročaja. Nato z vzvodom na kopiščku odprete cevi in napolnite nabojnik. Ko zategnete spodnji navoj in so kroglice v nabojniku je puška en korak pred aktiviranjem. Sistem dokončno aktivirate z močnejšim pritiskom (udarcem) po dnu, da prebijete zaprto ampulo in takrat je puška dejansko pripravljena na strel.

Pred udarcem je ampula zaprta in plin ne bo izhajal. Zato lahko puško s polnim nabojnikom in vstavljeno ampulo pospravite nekam na varno, kjer bo počakala pripravljena na uporabo. Na puški je tudi indikator, ki nam pokaže kadar je sistem aktiviran in pod pritiskom. V nabojnik gresta 2 kroglici kalibra .68. Na spodnji strani je picatinny letev za razne dodatke, ki bi jih želeli imeti. Na voljo sta dve izbiri moči in sicer puška z 7,5J in 16J energije.

Za puško ni potrebno imeti dovoljenja za nabavo, dovolj je le osebna izkaznica, s katero dokažete, da ste starejši od 18 let.

Videoposnetek uporabe

Dodatne informacije

Kaliber

.68

Proizvajalec

Umarex

Vrsta izdelka

Puška z gladko cevjo

Moč

7,5J, 16J

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dvocevna puška za samoobrambo Umarex T4E HDS 68”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja