Telefon: +386 (0)59 108 495
Naročila nad 100€ Brezplačna dostava
Close
Kremplova ulica 2, 2000, Maribor
+386 (0)59 108 495 info@lovskaoprema.si
Odpiralni čas: Pon - Pet 8.00 - 16.00

Privabljalo Black Fire za divje prašiče in jelenjad 0,5l

6,50

Privabljalo Black Fire, je treutno eno izmed najboljših privabljal v prvi vrsti namenjeno za divje prašiče in jelenjad. Privabljalo je v celoti naravnega izvora, saj je narejeno iz bukovega katrana z naravnimi dodatki. Privabljalo je proizvedeno v Sloveniji, več letne izkušnje pa kažejo, da je privabljalo Black Fire trenutno eno izmed bolj učinkovitih privabljal na trgu. Pripravek je mogoče uporabljati v vseh vremenskih pogojih in skozi vse leto. Tudi nizke temperature ne vplivajo na učinek privabljala. Vonj sredstva prašiči ali jelenjad zaznajo že na daleč.

Izdelka ni na zalogi, vendar ga lahko vseeno naročite. Za rok dobave in ceno nas kontaktirajte na info@lovskaoprema.si

Šifra: 380085 Kategorije: , , Oznaki: , Številka produkta: 9662

Opis

Privabljalo Black Fire za divje prašiče in jelenjad

Privabljalo Black Fire, je treutno eno izmed najboljših privabljal v prvi vrsti namenjeno za divje prašiče in jelenjad. Privabljalo je v celoti naravnega izvora, saj je narejeno iz bukovega katrana z naravnimi dodatki. Privabljalo je proizvedeno v Sloveniji, več letne izkušnje pa kažejo, da je Black Fire trenutno eno izmed bolj učinkovitih privabljal na trgu. Pripravek je mogoče uporabljati v vseh vremenskih pogojih in skozi vse leto. Tudi nizke temperature ne vplivajo na učinek privabljala. Vonj sredstva prašiči ali jelenjad zaznajo že na daleč.

Navodilo za uporabo:

Uporaba je preprosta. Najboljše je, da se privabljalo nanese na deblo drevesa, nekje v višini 20 – 100 cm. Ker ima sredstvo zelo močan vonj ni potrebno pretiravati z odmerkom. Priporočljiv je odmerek od 0,5l do nekje 0,8l.

Video predstavitev uporabe in učinkovitosti izdelka

Dodatne informacije

Proizvajalec

Black Fire

Pakiranje

Vrsta izdelka

Privabljalo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Privabljalo Black Fire za divje prašiče in jelenjad 0,5l”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…