Telefon: +386 (0)59 108 495
Naročila nad 100€ Brezplačna dostava
Close
Kremplova ulica 2, 2000, Maribor
+386 (0)59 108 495 info@lovskaoprema.si
Odpiralni čas: Pon - Pet 8.00 - 16.00

Nahrbtnik Vorn Lynx

339,00

Nahrbtnik Vorn Lynx je praktični lovski nahrbtnik s posebnim Quick Rifle Release (QRR) sistemom, ki omogoča enostavno sneti puško. Ko puške ne potrebujemo, se prenaša v za to namenjenem predelu na hrbtu. Za uporabo pa je potrebno zgolj sprostiti temu namenjeno ročko, ki se nahaja na naramnici od nahrbtnika.  Ima več notranjih in zunanjih predalov za shranjevanje, tudi notranji predal za hidracijsko vrečko, dostopanje do stvari pa je izredno enostavno. Za lažje prenašanje ima nahrbtnik tudi trak za okrog pasu, ki služi za oporo pri prenašanju težje vsebine.

Predel za prenašanje puške je prostoren in oblazinjen. primeren pa je za prenos vseh običajnih lovskih pušk z ali brez optike. 

Barva: zelena. 

Prostornina: 12-20 L.

Teža: 3,1 kg. 

Sestava: 100% poliester.

Na voljo po naročilu

Šifra: 0026 Kategorije: , , Številka produkta: 27296

Opis

Nahrbtnik Vorn Lynx je praktični lovski nahrbtnik s posebnim Quick Rifle Release (QRR) sistemom, ki omogoča enostavno snemanje (odstranjevanje) puške. Ko puške ne potrebujemo, jo lahko prenašamo v za to namenjenem predelu na hrbtu. Za uporabo pa je potrebno zgolj sprostiti temu namenjeno ročko, ki se nahaja na naramnici od nahrbtnika. Ima več notranjih in zunanjih predalov za shranjevanje, tudi notranji predal za vodni meh, dostopanje do stvari pa je izredno enostavno. Za lažje prenašanje ima nahrbtnik tudi bočni pas, ki služi za oporo pri prenašanju težje vsebine.

Predel za prenašanje puške je prostoren in oblazinjen. primeren pa je za prenos vseh običajnih lovskih pušk z ali brez optike. 

Barva: zelena. 

Prostornina: 12-20 L.

Teža: 1,7 kg. 

Sestava: 100% poliester.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Vorn Equipment

Vrsta izdelka

Nahrbtnik

Barva

Zelena

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nahrbtnik Vorn Lynx”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja